Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκλειστικό: Με ελληνικούς υπότιτλους το Xbox & Bethesda Games Showcase

*
Μπορεί η Microsoft να μην μας έχει συνηθίσει σε ελληνικά στα games της και τις παρουσιάσεις της, αλλά το Xbox & Bethesda Games Showcase θα έχει το κάτι ξεχωριστό. Μετά την πρώτη εμφάνιση ελληνικών υποτίτλων σε μετάδοση της αμερικανικής εταιρείας για το Xbox, στο πλαίσιο του Age of Empires Fan Fest, ήρθε η ώρα και να δούμε στη γλώσσα μας και ένα μεγάλο event της. Σύμφωνα λοιπόν με το διασταυρωμένο ρεπορτάζ του Enternity, το επερχόμενο Xbox & Bethesda Games Show-case θα προσφέρει τη δυνατότητα επιλογής και για ελληνικούς υπότιτλους, έτσι ώστε να μπορέσουν να το παρακολουθήσουν ακόμη πιο άνετα οι Έλληνες gamers. Ευελπιστούμε πως αυτή η ενέργεια από πλευράς Microsoft θα είναι η αρχή για πιο συχνή εμφάνιση της γλώσσας μας στα του Xbox games και των Xbox Events. Μάθετε τα πάντα για το Xbox & Bethesda Games Showcase εδώ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*